Ali Sami Yen'de yine istifa sesleri

Ali Sami Yen'de yine istifa sesleri

Galatasaray'ın Beşiktaş yenilgisi, Sarı-kırmızılı takımın tribünlerinde son haftalardaki alışılmış sahnelerin ve tezahüratların sergilenmesine neden oldu.

Ali Sami Yen'de yine istifa sesleri
16px
24px
28.11.2010 21:57
ABONE OLgoogle

Takımları 1-0 yenikken büyük bir coşku ile destek veren Sarı-kırmızılı taraftarlar, Nobre'nin attığı golden sonra yine yönetimi protesto etmeye başladı.

Sarı kırmızılı taraftarlar öncelikle "Yönetim istifa" tezahüratıyla tribünleri inletirken, ardından "Şerefiniz varsa istifa edin", "İki Adnan kulübün anasını s...niz" şeklinde tezahürat yaptı.

Bu arada Beşiktaş tribünleri de "Adnan Polat istifa" diye bağırarak, geçtiğimiz yıllarda Galatasaray taraftarlarının "Yeter, Yıldırım Demirören yeter" tezahüratının rövanşını almış oldu.

Maç sonunda ise güvenlik güçleri ciddi önlemler alarak Sarı-kırmızılı taraftarları protokol tribünü girişine yanaştırmadı. Böylece yönetim de muhtemel protestolardan sıyrılmış oldu.

Galatasaraylı yöneticiler maç sonunda Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticileri tebrik ederek, centilmence uğurladı. Maçın bitiminde Sarı-kırmızılı taraftarların bir bölümünün, Beşiktaşlı futbolcuları alkışlaması da dikkat çekti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde