Ali Koç yalanladı: Kızma gibi bir durum yok

Ali Koç yalanladı: Kızma gibi bir durum yok

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, dün teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcularla ilgili yaptığı toplantıyla ilgili medyada yer alan haberleri yalanladı.

Ali Koç yalanladı: Kızma gibi bir durum yok
16px
24px
24.04.2019 06:27
ABONE OLgoogle

Kulübün Dereağzı Tesisleri’nde yapılan 23 Nisan Kutlamaları’na katılan başkan Ali Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolculara ültimatom verdiği şeklindeki haberleri yalanladı.

Koç, Yanal ve futbolcularla dün Samandıra’da yaptığı toplantıyla ilgili olarak, “Sezon iyi gitmiyor, hepimiz biliyoruz. En çok mahçup olduğumuz kişiler de bu çocuklar. İnşallah önümüzdeki sezon onların arzularını yerine getireceğiz. Sezon zaten kötü gidiyor. Benim Samandıra’ya gitmem olağanüstü bir durum değil. Fenerbahçe'den küme düşmeme mücadelesine geri dönüş: Alanyaspor 1 - Fenerbahçe 0

İyi günlerde de gidiyoruz. Yenildiğimiz için gitmedim, bu sezon ilk defa yenilmiyoruz ama Fenerbahçe’ye yakışmayacak şekilde yenildiğimiz için gittim. 7 yaşından beri maçlara gidiyorum. İlk defa böylesini görüyorum. Alanyaspor’un 2. yarısında gördüğüm futbolu ilk defa görüyorum” dedi.   Ali Koç’tan futbolculara: ‘Ben çocuklara ne söyleyeceğim?’

‘KIZMA GİBİ BİR DURUM YOK’ 

Ali Koç sözlerine şöyle devam etti, “Arkadaşlarla dertleşmeye gittim, sonuçta onlar sahada oynayacak, onların da bu camiaya borçları var, kalan 5 maçta ellerinden geleni yapmaya, tam bir takım ruhu olarak devam etmeye ihtiyaç var. Bu şekilde giderse, gerçekten tarihe kötü anlamda gireceklerini, bundan kurtulmak için şansları olduğunu ifade ettim. Samandıra’ya destek vermek için gittim. Ceza, kızma gibi bir durum yok. Onlara inandığımızı söyledim. Hocamızla da dertleştik. Gazetelerdeki gibi ültimatom vermem falan olayı yok. Zaten benim tarzım değil.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde