Ali Koç’un karşısına aday kim çıkacak?

Ali Koç’un karşısına aday kim çıkacak?

Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yapılan mali genel kurulda Fenerbahçe için elini taşın altına koyacağını ve önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Ali Koç’un karşısına aday kim çıkacak?
16px
24px
15.06.2017 12:13
ABONE OLgoogle

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç’un Fenerbahçe sevgisini herkes bilir. Aziz Yıldırım ile bir dönem Fenerbahçe yönetiminde de görev alan Koç, geçtiğimiz günlerde yapılan mali genel kurulda Fenerbahçe için elini taşın altına koyacağını ve önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Bu açıklama kamuoyunda ve Fenerbahçe camiasında büyük ses getirdi. Aziz Yıldırım bu konuda hiç yorum yapmadı. Ancak Ali Koç’un adaylığı sonrasında başka aday çıkmayacağı ve Yıldırım’ın da Ali Koç’un karşısına aday olmayacağı yorumları yapıldı.

Ali Koç, Fenerde başkan adaylığını açıkladı..

Ancak kulisler şimdiden hareketlendi. Aziz Yıldırım kendi aday olmasa da Yıldırım’ı başkan yapan ve onu destekleyen bazı işadamlarının Aziz Bey’in desteklediği yeni bir aday hazırlığı içinde olduğunu öğrendik.

Bu isim spor camiasına uzak birisi değil. Bir dönem Göztepe Kulübü Başkanlığı da yapan İmam Altınbaş’ın Ali Koç’un karşısına başkan adayı olarak çıkacağı konuşuluyor.

Altınhas Holding’in patronu ve Altınbaş Kuyumculuk’un ortaklarından İmam Altınbaş’ın da başkan adaylığına sıcak baktığı konuşuluyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da İmam Altınbaş’ı desteklediğini hatta bu ismi kendisinin istediğini öğrendik. Aziz Yıldırım bu desteği verirken, bir dönem sonrasında ya da farklı bir süreçle tekrar aday olmanın hesaplarını yaptığı da gelen kulis bilgileri arasında.

Genel kurula epey bir zaman var. Ancak kulisler şimdiden hareketli. Fenerbahçe ile ilgili yeni kulisler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Özetle, Türkiye’nin en önemli iş insanlarının yakından ilgilendiği Fenerbahçe seçimleri takibimizde…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde