Ali Koç'tan şok sözler

Ali Koç'tan şok sözler

Aziz Yıldırım'ın veliahtı olarak gösterilen Ali Koç, Başkanlık ve şampiyonluk konusunda açıklama yaptı.

Ali Koç'tan şok sözler
16px
24px
19.03.2007 10:31
ABONE OLgoogle

F.Bahçe yöneticisi, sarı-lacivertli takımın aleyhine oyunlar oynandığına dikkat çekerek, “Son 4 haftaya 9 puan farkla girmezsek, bize şampiyonluğu yaşatmazlar” açıklamasını yaptı. Koç, yaşanan olayların gözünü korkuttuğunu ve başkan olmayı da düşünmediğini söyledi. 
 
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın başkanlığı bıraktıktan sonra veliahtı olarak gösterdiği Ali Koç, dün NTV'nin “Yüzde yüz futbol” adlı programında ilginç açıklamalar yaptı. Şampiyonluk yarışı ve futbolda yaşanan olaylarla ilgili görüşlerini bildiren Koç, F.Bahçe aleyhine oyunlar yapıldığnı iddia etti. F.Bahçeli yönetici, en yakın takipçileri Beşiktaş ile aralarındaki 6 puan farka değinerek, “En yakın takipçimizle aramızda 6 puan fark var ancak son 4 haftaya 9 puan farkla girmezsek, bize şampiyonluğu yaşatmazlar” dedi.

CEZA ALMAK İSTEMİYORUZ

Ligde çok kritik dönemlere girildiğini de ifade eden Koç, taraftarlara da mesaj gönderdi. Son dönemde F.Bahçe taraftarları arasında oluşan gruplaşmaya değinen Koç, bu tür insanların kulübe ve kendilerine zarar verdiğini vurguladı. Şampiyonluğu belirleyecek kritik maçlar yapacaklarını belirten F.Bahçeli yönetici, “Maçlarımızı seyircisiz oynamak istemiyoruz. Artık kulübe zarar vermeye başladılar. Bu insanlar bu camiadan gitmeli. Bu konuda herkes sağduyulu olmalı. Bu dönemde sahamızın kapatılması takıma verilecek en büyük zarar olur” ifadelerini kullandı.

BAŞKANLIĞI DÜŞÜNMÜYORUM

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın veliahtı olarak gösterdiği Ali Koç, futbolda son dönem yaşanan olaylardan sonra başkanlık görevini üstlenmeyi düşünmediğin söyledi. Koç sözlerini şöyle tamamladı: “İyi bir Fenerbahçeliyim ama asbaşkan olarak görev yaptığım bu 9 aylık süreç içerisinde ortaya atılan şike iddiaları, F.Bahçe aleyhine yapılan çirkin oyunlar gözümü korkuttu. Özellikle medya yöneticilerin ve futbolcuların üzerine çok geliyor. Özel hayata da çok karışılıyor. Bu şartlarda başkan olmayı göze alamam” açıklamalarını yaptı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde