Ali Koç'tan gizemli dernek için parti

Ali Koç'tan gizemli dernek için parti

Dünyanın saygın patronları ve CEO'larının üye olduğu, Young Predisent's Organization'ın (YPO) Türk üyelerinin, büyük bir yıl dönümü partisi hazırlığında...

Ali Koç'tan gizemli dernek için parti
16px
24px
23.09.2016 07:51
ABONE OLgoogle
Dünyanın saygın patronları ve CEO'larının üye olduğu, en büyük ilkesi gizlilik olan Young Predisent's Organization'ın (YPO) Türk üyelerinin, büyük bir yıl dönümü partisi hazırlığında olduğunu öğrendim.

2005 yılında Pera Palace'ta yaptıkları Moulin Rouge konseptli balo ile varlığını öğrendiğimiz YPO'nun yeni yaşını kutlayacağı partiye, Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç evsahipliği yapacak.

REVÜ KIZI OLMUŞLARDI!

Kaan-Merve Gürsel, Cem-Ala Şirin, Zafer-Esra Civelek, Hakan-Aylin Saruhan ve Sibel Kutman gibi pek çok üyesi olan derneğin partisi, bu pazar (25 Eylül) Koç Ailesi'nin Tuzla açıklarındaki adasında gerçekleşecek.

Eğitim amaçlı bir dernek olmasına rağmen gizliliğin şart olduğu ve sırlarını sızdıranların dernekten atıldığı YPO'nun yıl dönümü partisinde neler olacağını maalesef öğrenemedim.



Ancak 2005'teki baloda; YPO üyelerinin, Moulin Rouge konseptine uyarak revü kızı kılığına girdiğini, sahnede kankan dansı yaptıklarını, 2013'teki yılbaşı partisinde ise, o yılın en çok ses getiren filmlerinden 'Muhteşem Gatsby'den ('The Great Gatsby') ilham alıp 1920'lerin Amerika'sını Fransız Sarayı'na taşıdıklarını düşününce, bu galadan da müthiş bir performans bekliyorum doğrusu...

Bülent Cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde