Ali Koç omzunu nerede ve nasıl kırdı? İşte detaylar

Ali Koç omzunu nerede ve nasıl kırdı? İşte detaylar

Gazetelerde Ali Koç'un omzunun nerede ve nasıl kırıldığına dair bir detay yoktu. İşte herkesin merak ettiği o detayları..

Ali Koç omzunu nerede ve nasıl kırdı? İşte detaylar
16px
24px
08.02.2016 06:40
ABONE OLgoogle
 Cemiyet hayatı, bu sömestir tatilinde iki gazi verdi. Biliyorsunuz; Deniz Berdan, tatilin ikinci haftasında ailesiyle birlikte gittiği İsviçre'deki ünlü kayak merkezi Zermatt'ta, kayak yaparken arkadan birinin çarpması sonucu belini kırmıştı.

Cemiyet hayatının ikinci gazisi ise Ali Koç oldu. 21 Ocak'ta ağabeyi Mustafa Koç'u kaybeden Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'un omzunu kırdığını gazetelerde okumuşsunuzdur. Gazetelerde Ali Bey'in omzunun nerede ve nasıl kırıldığına dair bir detay yoktu. İşte herkesin merak ettiği o detaylara ben ulaştım. 

UÇAĞIYLA GETİRİLMİŞ 

Ali Bey; eşi Nevbahar Hanım ve çocukları Sadberk Leyla ile Kerim Koç'u sömestir tatilinde Fransa'nın ünlü kayak merkezi Courchevel'e kayağa götürmüştü. Ancak Ali Bey, cuma günü kayak yaparken talihsiz bir şekilde sol omzunun üstüne düşüp omzunu kırmış.

Yapılan ilk müdahalenin ardından da özel uçağıyla İstanbul'a getirilmiş. Amerikan Hastanesi'ndeki başarılı bir operasyonla omzuna çivi takılan Ali Bey'i gören bir arkadaşım, durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

Allah acil şifalar versin. Bu arada bu sömestir tatilinde Avrupa'daki dünyaca ünlü kayak merkezleri bizim elitlere pek yaramadı! 

DAHA ÖNCE DE ELİNİ KIRMIŞTI

Ali Koç, bu tür kazalar ve kırıklardan çok çekti! Bundan öncekilerin hepsi bir gün başkanı olacağı konuşulan (ancak ağabeyinin vefatının ardından bence artık imkansızlaştı) Fenerbahçe yüzünden oldu.

Mayıs 2013'te UEFA Kupası'na veda ettikleri S.L. Benfica maçında yedikleri golün ardından hırsını alamayan Ali Bey, hıncını duvardan çıkarmak isteyince elini kırmıştı. Ali Bey, 2005'teki Fenerbahçe şampiyonluğunda da alkışlamayı biraz abartınca el tendonunu koparmıştı. 
Bülent Cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde