Ali Koç: Aziz Yıldırım olmasaydı, ben olmazdım

Ali Koç: Aziz Yıldırım olmasaydı, ben olmazdım

Fenerbahçe'nin rekor katılım gösterilen tarihi seçiminin ardından 37. başkan olan Ali Koç, zafer konuşmasını yaptı.

Ali Koç: Aziz Yıldırım olmasaydı, ben olmazdım
16px
24px
03.06.2018 17:26
ABONE OLgoogle

Koç, "Kırgınlık, kızgınlık yok. Hele kin, nefret kesinlikle yok. Ne yaşandıysa yaşandı, keşke yaşanmasaydı. Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı ben burada olmazdım. Hayatta herkesin artıları ve eksileri vardı. Bu bilançonun sonucunda tek bir netice vardır. Başkanımızın Fenerbahçe'ye kattığı her şeyle efsane başkan olmayı fazlasıyla hak etmiştir." dedi.

Fenerbahçe Kulübü’nün 37. başkanı seçilen Ali Koç, büyük zafer sonrasında ilk konuşmasını gerçekleştirdi.

Resmi sonuçlara göre; Kullanılan 20 bin 736 geçerli oydan Aziz Yıldırım 4 bin 644, Ali Koç ise 16 bin 092 oy aldı.

Aziz Yıldırım için “Kırgınlık, kızgınlık yok. Hele kin, nefret kesinlikle yok. Ne yaşandıysa yaşandı, keşke yaşanmasaydı” diyen Ali Koç “En büyük kahramanlığını da 3 Temmuz’da göstermiştir. Çünkü kendisi direkt hedef alınmıştır” şeklinde konuştu.

İŞTE O AÇIKLAMALARI..

“AZİZ YILDIRIM OLMASAYDI BEN OLMAZDIM”

Kırgınlık, kızgınlık yok. Hele kin, nefret kesinlikle yok. Ne yaşandıysa yaşandı, keşke yaşanmasaydı. Bir sözüm de başkanımız sayın Aziz Yıldırım’a. Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı ben burada  olmazdım. Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı Semih Özsoy burada olmazdı, bu stat olmazdı. Türkiye’deki pek çok stat olmazdı. Fitili biz ateşledik. Göreceksiniz yakın zamanda Türkiye’de müthiş basketbol salonları olacak. O olmasaydı, bizim salonumuz da olmazdı. Başkanımız Aziz Yıldırım olmasaydı amatör sporlar bu kadar gelişmezdi. Fenerbahçe girdikçe, bütün rakiplerimiz girdi. Basketbolda, kürekte, atletizmde. Hayatta herkesin artıları ve eksileri vardı. Bu bilançonun sonucunda tek bir netice vardır. Başkanımızın Fenerbahçe’ye kattığı her şeyle efsane başkan olmayı fazlasıyla hak etmiştir. Ancak en büyük kahramanlığını da 3 Temmuz’da göstermiştir. Çünkü kendisi direkt hedef alınmıştır. Bazı yönetici arkadaşlarımız, direkt hedef alınmıştır. 12 Mayıs’ta burada neler yaşadığımızı hepiniz biliyorsunuz. Resmen taraftarımıza tuzak kuruldu. Sahaya inmesi istendi. Bütün bize karşı olan güçlerin en güçlü olduğu anda, bizim en zayıf olduğumuz anda dimdik ayakta durdu. Bu işten çok darbe yedik. O zaman söylemiştim esas etkilerini 5-6 sene sonra göreceğiz diye. Sonra yorulduk, bıkkınlık geldi. Ama yorulmaya hakkımız yok. Hak ettiğimiz maddi zararlar tazmin edilene kadar hepimiz dimdik duracağız. Sanki 4 Temmuz’daymışız gibi. Aynen öyle Fener’le kimse başa çıkamaz. Aziz Yıldırım bu mücadelenin liderliğini yapmaya devam edecektir.

“MUSTAFA KEMAL’İN YOLUNDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ama yargıdan bize ters bir sonuç çıkarsa, bu camiayı bir daha test ederlerse o zaman size yine ihtiyacımız olacak. Biz bir bütün aileyiz. Mustafa Kemal’in yolunda yürümeye devam edeceğiz. Atamız Fenerbahçeli. Evet Fenerbahçe’ye çok yakındı tarihte. Ama onun kimi tuttuğu önemli değil, kimin onun yolunda yürüdüğü önemli. Hepinizin önünde saygı ve sevgiyle eğiliyorum. Bir hayali gerçeğe dönüştürdüğünüz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayın Vefa Küçük’e de, onunla da ayrı gayrı düştük ama elinden geldiğince doğru bildiğini yaptı. Burası adil bir ortama ulaştıysa sayesinde olmuştur. Sizin sesiniz, sizin gözünüz olarak sizi temsil etmeye devam edeceğim.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde