Ali Dumankaya: Eylül ayında konut satışı patlayacak...

Ali Dumankaya: Eylül ayında konut satışı patlayacak...

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, eylül ayında satışlarda patlama yaşanacağını söyledi....

Ali Dumankaya: Eylül ayında konut satışı patlayacak...
16px
24px
29.09.2017 15:55
ABONE OLgoogle

Tapu işlemleri üzerinden binde 20 oranında alınan tapu harcı, konut ve işyerleri için 30 Eylül'e kadar binde 15 olarak uygulanıyor. DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, konut satışında patlama olacağını söyleyerek, "Bu sene 1.5 milyon konut satış hedefini geçeceğiz" dedi. 

DKY , Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’ın en değerli lokasyonu E-5 ile Sahil Yolu hattının tam ortasında, 19 dönümlük arazi üzerinde yükselecek, proje değeri 600 milyon TL olan DKY ADA Projesi’ni satışa çıkardı.
  
DKY, yeni projesi DKY ADA’yı DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY İş Geliştirme Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Tevfik Türel ve DKY Satış ve Pazarlama Müdürü Aykut Dumankaya’nın katılımıyla  tanıttı.
 
Ali Dumankaya: “Kartal’ın en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz”
Bugüne kadar geliştirdikleri projelerle hem binlerce aileyi ev sahibi yaptıklarını hem de projelerin bulunduğu bölgelerin çehresini değiştirerek, birer yaşam merkezi haline getirdiklerini anlatan DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya: “DKY ADA projemiz ile Kartal’ın en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz” dedi.

Ali Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: “DKY ADA projemiz, adını sahip olduğu muhteşem adalar manzarası, adaların ruhunu yansıtan ve huzurunu hissettiren yaşam konseptinden alıyor. Yeni nesil buçuklu dairelerin yer aldığı ‘DKY ADA’ geniş ve kullanışlı daireleri, peyzajıyla farklılaşan yeşil alanları, zengin sosyal ve sportif olanakları, çocuklara özel aktivite alanlarıyla aileler için tasarladığımız özel bir proje. 792 konutun, 4 adet ticari alanın ve 1 kreşin yer aldığı DKY ADA projemiz, fitness ve SPA merkezi, spor alanları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu ve aktivite alanlarıyla yaşam kalitesini arttıracak ve Kartal’a değer katacak." 

Dumankaya, konut satışında eylül ayında patlama olacağını söyleyerek, "Bu sene 1.5 milyon konut satış hedefini geçeceğiz" dedi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde