Ali Babacan baba evine geri dönüyor

Ali Babacan baba evine geri dönüyor

35 yaşında ekonominin patronu olan Ali Babacan’ın 2015’ten sonra adresi belli oldu.

Ali Babacan baba evine geri dönüyor
16px
24px
15.10.2012 14:17
ABONE OLgoogle

35 yaşında ekonominin patronu olan Ali Babacan’ın 2015’ten sonra adresi belli oldu. Genç yaşta bakanlık koltuğuna oturan Babacan, AK Parti’de milletvekili olarak üçüncü dönemini tamamlayacak.

Daha sonra ne yapacağı en çok merak edilen bakanlardan birisi olan Babacan, siyaseti bıraktıktan sonra özel sektördeki görevine döneceğini söyledi.

IMF ve Dünya Bankası Sonbahar Toplantıları’na katılmak üzere Tokyo’da bulunan Babacan, bir televizyon programına katıldı. Babacan’ın ticaret hayatı ile tanışması küçük yaşlarda Ankara’nın Çıkrıkçılar Yokuşu’ndaki aile işletmesinde oldu.

Öte yandan Ali Babacan Tekstil de Çıkrıkçılar Yokuşu’ndan Siteler’e taşındı. 4 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren firma bu yıl İstanbul Yolu üzerinde de bir iş merkezi açacak.

Ali Babacan Tekstil’in internet sitesinde ‘hakkımızda’ bölümünde dede Ali Babacan, Hilmi Babacan ve Ali Babacan’ın özgeçmişleri yer alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde