Ali Ağaoğlu'ndan şikayetçi oldu

Ali Ağaoğlu'ndan şikayetçi oldu

Başakşehir'deki bir sitenin dernek başkanı, siteyi yaptıran işadamı Ali Ağaoğlu hakkında darp ve hakaret iddiasıyla şikayetçi oldu

Ali Ağaoğlu'ndan şikayetçi oldu
16px
24px
17.04.2015 08:45
ABONE OLgoogle
Alınan bilgiye göre, Başakşehir Polis Merkezi'ne başvuran My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı avukat Müslüm Erçetin, Ağaoğlu'nun beraberindekilerle derneği basarak, kendisini darbettiğini öne sürdü.

Erçetin, Ağaoğlu'nun hakarette bulunduğunu, beraberindekilerin ise derneğe zarar verdiğini iddia etti.

Daha sonra bir grup site sakiniyle olayı protesto eden Erçetin, sitenin mevcut yönetiminin değişmesi gerektiğini belirterek, bu amaçla yaptıkları toplantının helikopterle gelen Ağaoğlu ve yanındakiler tarafından basıldığını ileri sürdü.

AĞAOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

İddialarla ilgili Hürriyet'e açıklama yapan Ali Ağaoğlu,  “Ben tüm sitelerimi gezip bilgi alırım. My World Europe’u da gezdiğim doğru. Gezi sırasında biri site ile ilgili asılsız iddialarda bulunup, saçmaladı. Bende s. git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan” dedi. Projesine helikopter ile gittiğini doğrulayan Ali Ağaoğlu, İstanbul içindeki ulaşımda helikopteri tercih ettiğini ifade etti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde