Ali Ağaoğlu'ndan ilginç açıklaması: Karısı boşasa ben boşamam

Ali Ağaoğlu'ndan ilginç açıklaması: Karısı boşasa ben boşamam

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İcra Kurulu Başkanı Halisdemir`in işten ayrılmasının ardından açıklama yaptı

Ali Ağaoğlu'ndan ilginç açıklaması: Karısı boşasa ben boşamam
16px
24px
22.06.2016 12:50
ABONE OLgoogle
Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir'in işten ayrılması gündeme bomba gibi düşerken, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Çalışanımı karısı boşasa ben boşamıyorum" diyen Ağaoğlu, "Önder Bey'in kendi işini kurma patron olma düşüncesi var. Yollarımız ayrılmış olsa da insani ilişkilerimiz her zaman devam edecek" dedi.

Daha da profesyonelleşme kapsamında son dönemde 20'nin üzerinde çalışanı bünyelerine kattıklarını belirten Ağaoğlu, şöyle konuştu:

'ŞOVMEN GİBİ GÖRÜNÜP, HOROZ GİBİ ÖTSEM DE...'

 "Yurt dışında iş yapma isteğimizden vazgeçmedik. Şimdi de bu isteğimiz doğrultusunda lisan bilen ve uluslararası deneyimi olan arkadaşları bünyemize ekliyoruz. Bünyemize uyum sağlayamayan ve prensipte anlaşamadığımız arkadaşlarımız ayrılıyor. 25 kişiden 3-4 kişi bünyemizden ayrıldı. Önder Bey'in kendi işini kurma, patron olma düşüncesi var. Bizim bünyemizde çalışmasa da insani ilişkilerimiz her zaman devam edecek." 

Üretimde en güçlü ekibe sahip olduklarını vurgulayan Ağaoğlu "İşini çok güzel ve başarıyla yapan bir ekibim var. Grubumuzda istikrar var. 10-15-20 senedir bir arada çalışıyoruz. İstikrarın olduğu yerde başarı olur. Bugün şovmen gibi ekranda görünüp, horoz gibi ötsem de arkamdaki güçlü ekip sayesinde..." dedi.
Ayşe Ekin Gündüz/Uzman Para
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde