Ali Ağaoğlu kendini ihya eden Kadir Topbaş'ı gömdü

Ali Ağaoğlu kendini ihya eden Kadir Topbaş'ı gömdü

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş’ın istifası hakkında ağır konuştu.

Ali Ağaoğlu kendini ihya eden Kadir Topbaş'ı gömdü
16px
24px
06.10.2017 14:56
ABONE OLgoogle

Kadir Topbaş'ın İBB Başkanı olduğu dönemde İstanbul'un en değerli arazilerinde milyarlık projelere imza atan, istediği imar değişikliklerini belediye meclisinden geçiren, dahası verilen yargı kararlarını bile uygulama gereği duymayan iş adamı Ali Ağaoğlu, Çekmeköy Park projesinin tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısında dikkat çeken ifadaler kullandı.

Ali Ağaoğlu, “Gitti, gitmesi de iyi oldu Bizim memlekette bir laf vardır: “Gidenin arkasından konuşulmaz gömün gitsin' dedi.

Bürokrasinin çok ağır işlediğinin altını çizen Ali Ağaoğlu, “Ben 1954 doğumluyum. 50 senedir iş hayatının içindeyim. Bürokrasinin bu kadar ağır gittiği bir dönem yaşamadım. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız da söylüyor. Özellikle belediyelerde bırakın başkanı zabıta bile yolda yürürken kibirden dünyaları ben yarattım havasında” diye konuştu.

Belediyelerin hizmet yarışında geride kaldığını ifade eden Ağaoğlu, “Belediyeler halktan koptu. Herkes farklı şeyler peşinde koşuyor. Bunun böyle sürdürülebilir olmayacağı görüldü. Ciddi sıkıntılar var, hükümet de bunun farkında ve gereğini yapıyor” değerlendirmesini yaptı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde