Aldığı garajda 4 milyon dolarlık otomobiller buldu

Aldığı garajda 4 milyon dolarlık otomobiller buldu

Atıl durumda bir garaj satın alıyorsunuz ve içerisinde 4 milyon değerinde 5 adet otomobil çıkıyor. Siz olsanız ne yaparsınız?

Aldığı garajda 4 milyon dolarlık otomobiller buldu
16px
24px
26.01.2018 08:29
ABONE OLgoogle

İnternette ya da televizyonda ahırda ya da terk edilmiş evlerde bulunan değerli ürünleri görmüşsünüzdür. Bu sefer ise çok nadir bir olay gerçekleşti. Aldığı garajda 8 milyon dolarlık otomobillerle karşılaşan Tom Cotter, gördüğü karşısında şaşkına döndü.

Aldığı garajda çim biçme makinası, bahçe aletleri gibi şeyler göreceğini düşünen Cotter, 1960’lı yıllara ait 4 otomobille karşılaşmış. 1991 yılından bu yana kullanılmayan düşük kilometreli ve orijinal Morgan, Triumph, 427 Shelby ve en nadide otomobil olan Ferrari 275 GTB bu garajdan çıkan nadide otomobillerdi.

Garajda bir de neredeyse hiç kullanılmamış olan E30 kasa kodlu 3 Serisi bulan Cotter, bu araçların sahibinin 1991 yılında bir motor kazasında öldüğünü ve o yıldan bu zamana kadar kimsenin bu garaja dokunmadığını öğrendiğini söyledi.

Hiçbir hasarı, yırtığı ve ya sorunlu aksamı olmayan otomobiller, fare gibi kemirgenlerin de saldırısına uğramamış ve ilk gün ki kondisyonunda kalmayı başarmış.

Ferrari ve Shelby’nin 1-2  milyon dolar civarında bir satış fiyatı olduğu düşünüldüğünde içerideki araçların 4 milyon dolar gibi bir bedele satılacağı aşikar. Tabi ki satmadan önce iyi bir yıkama, motor ve lastik bakımı da şart. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde