Albayrak: Büyüme oranıyla Avrupa'da 2. sırayı elde ettik

Albayrak: Büyüme oranıyla Avrupa'da 2. sırayı elde ettik

Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Avrupa ölçeğinde birçok ülkeyi geride bırakarak tarımda sağladığımız büyüme oranıyla 2. sırayı elde ettik. Hedefimiz, dünyada ve Avrupa'da lider ülkeler arasında yer almak" dedi.

Albayrak: Büyüme oranıyla Avrupa'da 2. sırayı elde ettik
16px
24px
21.09.2020 16:05
ABONE OLgoogle

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Avrupa ölçeğinde birçok ülkeyi geride bırakarak tarımda sağladığımız büyüme oranıyla 2. sırayı elde ettik. Hedefimiz, dünyada ve Avrupa'da lider ülkeler arasında yer almak" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından tarımda Avrupa ülkelerinin ortalama büyüme hızlarını paylaşarak, Türkiye'nin bu alanda bir çok Avrupa ülkesini geride bıraktığını ifade etti.

Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Avrupa ölçeğinde birçok ülkeyi geride bırakarak tarımda sağladığımız büyüme oranıyla 2. sırayı elde ettik. Hedefimiz, dünyada ve Avrupa'da lider ülkeler arasında yer almak. Bu başarıyı elde etmemiz için çaba gösteren, emek veren tüm üreticilerimizi kutluyorum."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde