Alacaklılar sıraya girince başkanın market zinciri kayyuma devredildi

Alacaklılar sıraya girince başkanın market zinciri kayyuma devredildi

Alışveriş marketler zinciri GENPA Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.) kayyuma devredildi.

Alacaklılar sıraya girince başkanın market zinciri kayyuma devredildi
16px
24px
25.02.2014 09:00
ABONE OLgoogle
Antalya'nın alışveriş marketler zinciri GENPA Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.) kayyuma devredildi.

Kredilerinin geri dönüşümünü yapamadığı için kamu borçlarının yanı sıra, onlarca banka ile çeşitli kalemlerden oluşan yüzlerce alacaklının icra yolu ile alacaklarını tahsil etme yoluna gitmesi üzerine firma, geçen Aralık ayında Antalya 5. Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak iflasın ertelenmesini talep etti.

Geçen hafta görülen ilk duruşmada mahkeme, şirketin hesaplarını ve yönetimini kayyuma devretti. Mahkeme ayrıca alacaklılarla ilgili Mali Bilirkişi raporu alınması için dosyayı bilirkişiye gönderdi.

Bilirkişi raporunun ardından şirket hakkında iflasın ertelenmesi veya iflas etmesine karar verilecek.

Medical Park Antalya Spor Kulübü’nün başkanlığını da yapan Gültekin Gencer ve kardeşi Gazanfer Gencer’e ait olan Genpa Marketler zinciri 2012 yılından itibaren zor günler geçirmeye başlamıştı. Genpa Market’in sahipleri iflas erteleme talebiyle Antalya mahkemelerine başvurmuştu.

İşte 17 Ocak 2014 tarihinde Patronlardunyasi.com'da çıkan haber: Hangi kulüp başkanının marketleri iflas erteletti?
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde