Akyürek Pazarlama'da yeni icra takipleri

Akyürek Pazarlama'da yeni icra takipleri

Perakende sektörünün tanınmış firmalarından Akyürek Pazarlama'da neler oluyor?

Akyürek Pazarlama'da yeni icra takipleri
16px
24px
12.10.2015 15:34
ABONE OLgoogle
Perakende sektöründeki büyük satışlardan biri bu yılbaşında İsmar’da yaşandı. İsmar’ın 26 mağazasını CarreforSA satın aldı. İsmar’ın sahibi Akyürek Holding’te 19 şube kaldı.

Akyürek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Akyürek, bu satış sonrasında, "Süpermarket perakendeciliği sektöründen kademeli olarak çıkarak, ana iş kolumuz olan pazarlama ve dağıtım alanında büyümeye odaklandık" demişti. Ancak Akyürek Pazarlama ile ilgili peşpeşe icra takipleri geliyor. 

İlk olarak geçtiğimiz cuma günü Akyürek Pazarlama'ya ING Bank tarafından toplam 17,3 milyon Türk Lirası talepli ve 1.9 milyon Türk Lirası ihtar gideri ve 3,5 milyon dolar talepli icra takibi başlatıldığı haberi gündeme gelmişti.

Diğer bir icra takibi de en büyük dağıtıcısı olduğu Unilever Gıda tarafından gönderildiği kulislerde konuşuluyor. Birçok bankanında ING Bank sonrası  Akyürek Pazarlama'ya ihtar çekmeye hazırlandığı iddia ediliyor..
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde