Aktifbank basına neden kapalı?

Aktifbank basına neden kapalı?

Çalık Grubu'na ait Aktifbank'ın basın toplantısı tam bir fiyaskoyla sonuçlandı

Aktifbank basına neden kapalı?
16px
24px
12.01.2010 14:49
ABONE OLgoogle

Çalık Grubu'na ait Aktifbank'ın Bahçeşehir Üniversitesi ile yaptığı işbirliği protokolü tam bir fiyasko oldu.

Global Halkla İlişkiler tarafından basın daveti yapılan toplantıya katılım son derece azdı. Katılanlar arasında Çalık Grubu'na ait Turkuaz Grubu'nda çalışan bir muhabir, bir tane Erzincan'ın yerel gazetesinde çalışan muhabir, bir tane Bahçeşehir Üniversitesi'nin gazetesinin muhabiri, 2 tanede internet medyasından gazeteci ve Reuters'in muhabiri katıldı.

Toplantıya ilgi o kadar azdı ki, sıralarda gazeteciler yerine öğretim görevlileri ve banka yöneticileri oturuyordu. Toplantıya yöneticiler yarım saat geç geldi, toplantı bitince hemen çay içmek için ayrıldı.

Toplantıda Aktifbank'ın şirketi E-Kent ile Bahçeşehir Üniversitesi arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Toplantıya Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, UYGAR Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Aktifbank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir ve E-Kent Genel Müdürü Vahit Özkan katıldı.

Toplantıda Önder Halisdemir, Bahçeşehir Üniversitesi'nden 10 öğrenciye burs verecekleri müjdesini açıkladı. Arıboğan'da, "Ağanın eli tutulmaz" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde