Akşam Gazetesi'nde kritik değişiklik

Akşam Gazetesi'nde kritik değişiklik

Hükümete yakın Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Murat Kelkitlioğlu, Türk Medya grubu ile yollarını ayırma kararı aldı. Ayrıca Hürriyet gazetesinde Muammer Elveren'in kurumla yolları ayrıldı.

Akşam Gazetesi'nde kritik değişiklik
16px
24px
31.12.2018 10:44
ABONE OLgoogle

Hükümete yakın Akşam gazetesinin 2015 yılından bu yana Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Murat Kelkitlioğlu, bugün itibariyle Türk Medya grubu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Ayrılık haberinin duyulmasının ardından Türk Medya Grubu bir açıklama yaptı.

KOLTUĞA STAR’DAKİ İSİM OTURDU

Açıklamada, Kelkitlioğlu'nun görevden ayrıldığı resmi olarak duyurulurken, yerine geçecek isim de ilan edildi. Yönetim Akşam Gazetesi'nin Yeni Genel Yayın Yönetmeni'nin Star Gazetesi AnkaraTemsilcisi Mustafa Kartoğlu olduğunu açıkladı.

İşte yapılan o atama duyurusu:

“Değerli Yöneticilerimiz, Çalışma Arkadaşlarımız,

Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Sn. Mustafa Kartoğlu, bugün itibariyle Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine atanmıştır.

Bugüne kadar Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla sürdüren Sn. Murat Kelkitlioğlu'na değerli katkıları için teşekkür eder, İcra Kurulu Başkanına bağlı olarak görev yapacak Sn. Mustafa Kartoğlu’na görevinin hayırlı olmasını dileriz.”

HÜRRİYET’TE DE AYRILIK 

Hürriyet gazetesinde 1991 yılında göreve başlayan ve birçok önemli habere imza atan gazetenin Brüksel, Moskova ve Paris Temsilcisi Muammer Elveren'in kurumla yolları ayrıldı.

Elveren, dostane ilişkilerle ve emekliliği dolayısıyla Hürriyet'ten ayrıldığını açıkladı.

Gazeteciliğe 1974 yılında başlayan Elveren, 1977 yılında Günaydın gazetesinin Brüksel Bürosu'nu kurdu.

1991 yılında Hürriyet'e transfer olan Elveren, ilk olarak Brüksel ve Moskova, ardından 1992'de Paris Temsilcisi olarak atandı.

44 yıllık meslek hayatı boyunca birçok ses getiren habere imza atan Elveren iki kez Sedat Simavi Gazetecilik Ödülü olmak üzere birçok ödülün de sahibi oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde