Akın Öztürk bu hale nasıl gelmiş? Bakan açıkladı

Akın Öztürk bu hale nasıl gelmiş? Bakan açıkladı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli bir iddiaya yanıtladı

Akın Öztürk bu hale nasıl gelmiş? Bakan açıkladı
16px
24px
27.07.2016 05:19
ABONE OLgoogle
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli bir iddiaya yanıtladı. Bozdağ işkence gördüğü iddia edilen Akın Öztürk’le ilgili olarak, “"Akın Öztürk'ün helikopteri vuruluyor. Yukarıdan inişe zorlanıyor, atış yapılıyor. Havaalanı, Akıncı Üssü kontrol altında. O zaman iniş sırasında bir yaralanma. Yüzündeki ve kulağındaki darbeler bu olayla alakalı” dedi.

Bekir Bozdağ’dan ‘Akın Öztürk’ açıklaması: Helikopterin inişi sırasında yaralandı
Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk’e kötü muamelenin de söz konusu olmadığına işaret eden Bozdağ, “Akın Öztürk’ün helikopteri vuruluyor. Yukarıdan inişe zorlanıyor, atış yapılıyor. Havaalanı, Akıncı Üssü kontrol altında. O zaman iniş sırasında bir yaralanma. Yüzündeki ve kulağındaki darbeler bu olayla alakalı. Ama bunu ne yapıyorlar, sanki Akın Öztürk’e kötü muamele ve işkence yapılmış gibi yansıtmaya çalışıyorlar, birtakım iftiralar yayılıyor.” dedi.

Bozdağ, yakalanmadan önceki hadiseleri gözaltında gerçekleşmiş gibi göstermenin yanlış olduğunu vurgulayarak, gözaltında kötü muameleyle bu durumun bir alakasının olmadığını, Öztürk’ün de kendisine sorulduğunda bunun nereden kaynaklandığını açıklayabileceğini kaydetti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde