Akın İpek'i İngiltere'de görüntülendi: 'Lüks yaşamından vazgeçmiyor'

Akın İpek'i İngiltere'de görüntülendi: 'Lüks yaşamından vazgeçmiyor'

AA, FETÖ çatı davasının firari sanıklarından eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'i İngiltere'de görüntüledi.

Akın İpek'i İngiltere'de görüntülendi: 'Lüks yaşamından vazgeçmiyor'
16px
24px
13.07.2018 11:27
ABONE OLgoogle

AA, abonelerine servis ettiği haberinde "FETÖ firarisi Akın İpek, lüks yaşamından vazgeçmiyor" başlığını kullandı. Anadolu Ajansı'nın haberinde özetle şu ifadeler yer aldı:

"15 Temmuz girişiminin ardından, bulunduğu İngiltere’nin başkenti Londra’dan dönmeme kararı aldığını açıklayan İpek, kentteki 3 ofisinde ve kendi soyadını plakasında taşıyan lüks aracı ve şoförüyle rahat bir yaşam sürüyor.

Koza Ltd adı altında İngiltere’ye kaçırdığı servetle, kentin merkezindeki Temple (Tapınak) semtindeki lüks, tarihi binada geniş bir ofisi merkez olarak kullanan İpek’in, kentin finans merkezi The City’de ve Gray's Inn Road’da da birer ofisi bulunuyor.  

Akın İpek'in İngiltere'deki ofisi.

İpek'in Temple'daki ofisi, tarihte ve bugün pek çok komplo teorisine konu olan Templar Şövalyelerinin İngiltere'de 12. yüzyılda inşa ettikleri ve daha sonra Hospitalier Şövalyelerine intikal eden karargah kilisenin birkaç sokak altında yer alıyor. Ülkenin tarihi hukuk merkezi konumundaki semt, büyük avukatlık bürolarına ev sahipliği yapıyor. Londra'nın merkez adliyesi de Temple semtinde bulunuyor."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde