Akın İpek: Kasada 500 Milyon Dolar nakit para var

Akın İpek: Kasada 500 Milyon Dolar nakit para var

Akın İpek, “Bu içi boşaltılmış bir grup değil. Sadece kasalarında 500 milyon dolardan fazla nakti var" dedi..

Akın İpek: Kasada 500 Milyon Dolar nakit para var
16px
24px
27.11.2015 08:15
ABONE OLgoogle
Akın İpek, hukuksuz şekilde şirketlerine kayyım atanması sonrası işten çıkarmalara tepki gösterdi. “Kuytuya çekilmiş koskoca grubun yavaş yavaş boğazı kesiliyor” dedi.

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, grubun birçok şirketinde hukuksuz kayyım ataması sonrasında yaşanan işten çıkarmalara tepki gösterdi. Twitter hesabından görüşlerini paylaşan İpek, işten çıkarmalarla pırıl pırıl grubun hafızasının silindiğine şu sözlerle dikkat çekti:

KUYTUDA BOĞAZI KESİLİYOR

“Tek kuruş gayri resmi kazanç ya da tek kuruş yasal olmayan bir harcama gösterin' dedim, hiçbir cevap yok! Hukuk katliamı ve insan hakları ihlalleri pervasızca devam ediyor. Kuytuya çekilmiş koskoca bir grubun yavaş yavaş boğazı kesiliyor. Koza İpek Grubu uzun yıllar içinde, devletten hiçbir imtiyaz kullanmadan helal yoldan çalışarak bu noktaya geldi. Dünyada ender rastlanacak bir başarı hikâyesini yazmış olan bu grubu bu noktaya getiren ekibidir. Tepeden tırnağa çalışkan, tecrübeli, liyakatli insanlar.

BİLGİSİZ İNSANLAR GETİRİLİYOR

Grubun avukatlarından güvenlik müdürüne kadar işten çıkarılmasının, onların yerine tecrübesiz, bilgisiz insanların getirilmesinin sebebi nedir? Ekibi neden dağıtıyorsunuz? Grubun bilgi birikimini, hafızasını neden siliyorsunuz? Allah (c.c.) şahit, bunların hiçbirini yapmaya hakkınız yok ve biz pırıl pırıl tertemiz bir grubuz.”

KASADA 500 MİLYON DOLAR NAKİT VAR

Akın İpek, “Bu içi boşaltılmış bir grup değil. Sadece kasalarında 500 milyon dolardan fazla nakti var. Sanki batık bir şirkete gelinmiş gibi, tüm varlıkların tasarrufu işin ehli insanlardan alınıp, ilgisiz insanlara veriliyor” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde