Akın İpek 'Biat' etmeyince operasyon yapılmış!

Akın İpek 'Biat' etmeyince operasyon yapılmış!

İpek Medya Grubu'na yapılan operasyonun perde arkası: Biat için davet ettiğin Akın İpek yüzüne karşı "Ben bildiğiniz işamdamlarından değilim" dediğinde şoka girdin o gün. Şimdi bedel ödetiyorsun.

Akın İpek 'Biat' etmeyince operasyon yapılmış!
16px
24px
02.09.2015 11:18
ABONE OLgoogle
Kanaltürk Ankara Temsilcisi Faruk Mercan, bugün İpek Medya Grubu'na yapılan operasyonun arka planına dair çarpıcı iddialarda bulundu   

Bugün TV, Kanaltürk gibi  televizyon kanalları ve Bugün gazetesinin bünyesinde olduğu Koza İpek Holding'e yönelik soruşturma başlatıldı. Ankara polisinin sabah saat 08.00'den itibaren başlattığı arama işlemleri  sürüyor. Toplam 23 şirket ve vakfa yönelik alınan arama kararı kapasamında işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

Medya, enerji, madencilik ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Koza İpek Holding'e yönelik soruşturmayı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yürütüyor. Savcılık talimatı ile bu sabah 06.00'dan itibaren güvenlik tedbirlerini alan polis ekipleri dün sabah saat 08.00'den itibaren arama kararı verilen adreslerde işlem yapmaya başladı. 

Soruşturma yapılan Kanatürk televizyonunun Ankara Temsilcisi Faruk Mercan soruşturma hakkında Twitter'dan ilginç açıklamalarda bulundu.

Faruk Mercan Twitter'da şu açıklamalarda bulundu:

Üç sene önce Akın İpek'i davet ettin. Biat etmesini istedin. Akın İpek reddetti. Üç yıldır İpek ailesini bitirme peşindesin. Hadi yalanla!

Üç yıldır uğraşıyorsunuz. Akın İpek'in şirketlerinde bir çaık bulamadınız. Çünkü sizin bildiğiniz kara paracı, havuzcu işadamlarından değil.

Biat için davet ettiğin Akın İpek yüzüne karşı "Ben bildiğiniz işamdamlarından değilim" dediğinde şoka girdin o gün. Şimdi bedel ödetiyorsun.


E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde