Akbank'tan 'perakende bankacılık' hamlesi

Akbank'tan 'perakende bankacılık' hamlesi

Gelecek için yatırımlar yapmaya devam eden Akbank, organizasyon yapısında da değişikliğe giderek Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı iş birimlerini “Perakende Bankacılık” adı altında topladı.

Akbank'tan 'perakende bankacılık' hamlesi
16px
24px
23.11.2018 08:36
ABONE OLgoogle

Akbank, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesine katkı sağlamak amacıyla yeni bir organizasyon yapısına geçti. 

Bireysel ve KOBİ iş birimlerini “Perakende Bankacılık” çatısında bir araya getiren banka, bu yapılanma ile daha etkin, müşteri ihtiyaçlarına daha hızlı cevap veren, hizmetlerini daha da farklılaştıran bir bankacılık hedefliyor.

Bankadan yapılan açıklamada, Akbank’ın “Geleceğin Bankacılığı” vizyonuna uygun olarak değer yaratacak bu yeni iş biriminin liderliğini, uzun süredir bankada farklı birim ve görevlerde çalışan ve en son Kobi Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Bülent Oğuz'un üstlendiği belirtildi.

Bülent Oğuz

2003 yılından bu yana çalışmaları ve etkin liderliği ile bankaya önemli katkılar sağladığı ifade edilen Oğuz, 23 Kasım'dan itibaren Akbank Perakende Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine başlayacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde