Akaryakıt ve ürünleri satın alınacak

Akaryakıt ve ürünleri satın alınacak

''açık ihale usulü'' ile muhtelif cins ve miktarda akaryakıt ürünleri satın alınacak.

Akaryakıt ve ürünleri satın alınacak
16px
24px
17.01.2008 15:50
ABONE OLgoogle

Balıkesir İl Özel İdaresi tarafından ''açık ihale usulü'' ile muhtelif cins ve miktarda akaryakıt ürünleri satın alınacak.

İhale, Balıkesir İl Özel İdaresinde 11 Şubat 2008 tarihinde saat 10.00'da yapılacak. Katılımcılar işin teknik şartnamesini bedeli mukabili idareden temin edebilecekler.

AKARYAKIT SATIN ALINACAK

Batman Beşiri Belediyesi tarafından ''açık ihale usulü'' ile muhtelif cins ve miktarda akaryakıt ürünleri satın alınacak. İhale, Beşiri Belediyesinde 8 Şubat 2008 tarihinde saat 14.00'de yapılacak. Firmalar teknik şartnameyi ücreti karşılığı belediyeden satın alabilecekler.

AKARYAKIT ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAK

Manisa Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ''açık ihale usulü'' le Turgutlu Orman İşletme Şefliği için muhtelif cins ve miktarda akaryakıt ve madeni yağ satın alınacak. İhale, Manisa Orman İşletme Müdürlüğünde 7 Şubat 2008 tarihinde saat 14.00'de gerçekleştirilecek. İstekliler şartnameyi bedeli mukabili müdürlükten temin edebilecekler.

AKARYAKIT VE MADENİ YAĞ ALINACAK

İvrindi Belediye Başkanlığı tarafından ''açık ihale usulü'' ile muhtelif cins ve miktarda akaryakıt ve madeni yağ satın alınacak. İhale, İvrindi Belediyesinde 7 Şubat 2008 tarihinde saat 14.00'de yapılacak. İhalenin teknik şartnamesi ücreti karşılığı belediyeden satın alınabilecek.

TIBBİ MALZEME, CİHAZ... TIBBİ CİHAZ ALINACAK

 Erzurum Numune Hastanesi Başhekimliği tarafından ''açık ihale usulü' ile beyin cerrahi servisi için reçete karşılığı tıbbi cihaz satın alınacak. İhale, hastanede 14 Şubat 2008 tarihinde saat 9.00'da yapılacak. Katılımcılar şartnameyi bedeli mukabili hastaneden temin edebilecekler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde