Ajda Pekkan'dan savcılığa 'Genç sevgili' şikayeti

Ajda Pekkan'dan savcılığa 'Genç sevgili' şikayeti

Ajda Pekkan, hakkında çıkan ‘Ailesi, genç sevgilisini istemiyor’ haberleri sonrası savcılığa başvurdu. Süperstar, yaş farkına vurgu yapılan haberlerle küçük düşürüldüğünü ve kişiliğinin zedelendiğini savunarak şikayetçi oldu

Ajda Pekkan'dan savcılığa 'Genç sevgili' şikayeti
16px
24px
09.05.2018 09:11
ABONE OLgoogle

Ajda Pekkan, kendisinden 22 yaş küçük eski aşkı Bülent Çavuşoğlu'na iki yıl aradan sonra geri dönmüştü. Bülent Çavuşoğlu, Ajda Pekkan'ın İstanbul-Bahçeköy'deki 30 milyon liralık villasına yerleşmişti.

Medyada yer alan haberlere göre Ajda Pekkan; genç sevgilisi yüzünden kardeşi Semiramis Pekkan'la karşı karşıya gelmiş ve ailesi Ajda Pekkan'ın sevgilisini istememişti. Ajda Pekkan, medyada yer alan haberlerin ardından savcılığa başvurarak çıkan haberler nedeniyle kişiliğinin zedelendiğini ileri sürdü.

YAŞ FARKI NEDENİYLE RENCİDE OLDUĞUNU BEYAN ETTİ

Haberlerde sevgilisiyle arasındaki yaş farkı nedeniyle rencide edildiğini beyan eden Ajda Pekkan, huzur ve sükununu bozan ve kendisini küçük düşüren bu haberleri yapanların cezalandırılmasını istedi. Ajda Pekkan'ın ihbarı sonrası, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. 
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde