Ahmet Kural: Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha kötüdür

Ahmet Kural: Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha kötüdür

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun fiziksel şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olduğu oyuncu Ahmet Kural, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bugün adliyeye gelerek ifade verdi.

Ahmet Kural: Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha kötüdür
16px
24px
05.11.2018 15:46
ABONE OLgoogle

İfadenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Kural şöyle konuştu: "Açıklamamı sadece savcıya yapacağımı söyledim, Türk adaletine güveniyorum, yargı süreci devam ediyor. Benim için her anlamda yeni bir başlangıç. Böyle bir konuyla adım anıldığı için çok üzgünüm. Yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum, haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha kötüdür."

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği Ahmet Kural'dan şikayetçi olması üzerine başlattığı soruşturma devam ediyor.  Sıla’dan korkunç açıklama: Ahmet kafamı duvarlara vurdu, 45 dakika boyunca şiddet uyguladı

Savcılığın, Gençoğlu'nun söz konusu iddiaları üzerine "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırdığı oyuncu Ahmet Kural, avukatıyla İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Adliyenin C blokundaki avukat girişinden içeri alınan Kural, avukatı ve yanlarındaki 2 kişiyle soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıktı ve ifade verdi. 

İfadenin ardından Ahmet Kural'ın avukatı açıklama yaptı, şunları söyledi:

Günlerdir yaratılan manipülasyon sürecinde ben tek kişinin ifade verdiğini ısrarla belirtmiştim. Bu olayı hiçbir şekilde kamuoyuyla paylaşmama kararı aldık. Biz şu anda sayın savcıya ifademizi verdik, müvekkilim ifadesinde olayı anlatmıştır. 

"Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha kötüdür"

 Kural ise şunları söyledi: Açıklamamı sadece savcıya yapacağımı söyledim, Türk adaletine güveniyorum, yargı süreci devam ediyor. Benim için her anlamda yeni bir başlangıç. Böyle bir konuyla adım anıldığı için çok üzgünüm. Yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum, haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha kötüdür.  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde