Ağaoğlu rekortmen arazi Ayazağa’da imzayı yarın atıyor

Ağaoğlu rekortmen arazi Ayazağa’da imzayı yarın atıyor

Yeşil İnşaat konsorsiyumun çekilmesiyle 1.1 milyarla ikinci en yüksek teklifi veren Ağaoğlu Grubu, arazinin alımıyla ilgili imzayı yarın atıyor.

Ağaoğlu rekortmen arazi Ayazağa’da imzayı yarın atıyor
16px
24px
12.12.2010 09:29
ABONE OLgoogle

Emlak GYO’nun Ayazağa’daki 240 dönümlük arazisini 1.2 milyar liralık teklifle alan Yeşil İnşaat konsorsiyumun çekilmesiyle 1.1 milyarla ikinci en yüksek teklifi veren Ağaoğlu Grubu, arazinin alımıyla ilgili imzayı yarın atıyor.

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve projede finansman sağlayan Vakıfbank’ın Genel Müdürü Süleyman Kalkan katılacak. Ağaoğlu, ihalede ilk teklifin iptal edilmesinin ardından yaptığı açıklamada “Buraya İstanbul’u dünya kenti yapacak, vizyonuna vizyon katacak bir proje hazırlıyoruz. Miks bir proje olacak. Rezidansından konutuna, otelinden alışveriş merkezine kadar her detay olacak. Sonuçta burası 3.2 milyar liralık değere sahip” demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde