Ağaoğlu'ndan Azerbaycan'a 125 milyon dolar

Ağaoğlu'ndan Azerbaycan'a 125 milyon dolar

Ali Ağaoğlu'nun Hazar Denizi içerisinde suni adalar üzerine inşası planlanan dev proje 'Hazar Adaları (Khazar İsland)'na en az 125 milyon dolar yatıracağı bildirildi.

Ağaoğlu'ndan Azerbaycan'a 125 milyon dolar
16px
24px
12.07.2012 11:19
ABONE OLgoogle

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu'nun Hazar Denizi içerisinde suni adalar üzerine inşası planlanan dev proje 'Hazar Adaları (Khazar İsland)'na en az 125 milyon dolar yatıracağı bildirildi.
 
Azerbaycan kaynaklı Apa ajansı bu haberi projenin ve sorumlu inşaat firmasının sahibi Hacı İbrahim İbrahimov'un açıklamalarına dayandırdı.

İbrahimov'a göre Ağaoğlu ve kurmaylarıyla yapılan ön görüşme çok olumlu geçti; hatta yatırım konusunda mutabakata varıldı. İbrahimov, tarafların konunun detaylarını görüşmek için gelecek hafta İstanbul'da tekrar bir araya geleceklerini ifade etti.

Azerbaycan'ın prestij projelerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılan 'Hazar Adaları' adlı proje Hazar Denizi'ne yapılacak suni adalarda yeni bir şehir inşa edilmesini öngörüyor. Bu adalarda iş merkezleri, alışveriş merkezleri, rezidanslar, parklar ve oyun alanları yer alacak. Son sistem teknoloji ile donatılacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde