Ağaoğlu, Dubai'de nasıl blok blok daire sattı?

Ağaoğlu, Dubai'de nasıl blok blok daire sattı?

Ağaoğlu konut satma işini biliyor. Dubai Cityscape Global 2014 fuarında Ağaoğlu standı öyle bir yere kurdu ki Dubaililerin ilgi odağı oldu.

Ağaoğlu, Dubai'de nasıl blok blok daire sattı?
16px
24px
24.09.2014 14:17
ABONE OLgoogle
Dubai Cityscape Fuarı’nda Ağaoğlu, baklava çayla konut satma rekoru kırdı.

Ağaoğlu standı, Dubai Cityscape Fuarı’nın en gözde alana kurulmuştu. 8 nolu salonda yer alan standın hemen yanında Dubai'nin en gözde projeleri sergileniyordu. Bu standa Dubai'de yeni yapılan Trump'ı projesi tanıtılıyordu.  Buraya da Dubai'nin en zenginleri ilgi gösterdi.

BAKLAVA-ÇAYLA KONUT SATTI

Bu standa gelen yatırımcılar Ağaoğlu standına geçerken göz atıyordu. Ağaoğlu ekibi standa her gelene baklava, çay ikram ederek müşterileri çekti.

Ağaoğlu'nun satış ekibi de standa gelenlere projenin önemini ve karlılığını anlatarak fuarın ilk günü 326 daire sattı. Ancak konumunu iyi seçemeyen birçok Türk firması fuarda beklediği ilgiyi göremedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Birleşik Arap Emirliği ve Suudi Arabistan ortaklı bir fon Maslak 1453 projemizden 115 milyon dolar değerinde 254 daire satın aldı. Aynı projeden 72 tane de bireysel satış yaptık” dedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ceo’su Hasan Rahvalı de “Fuara 110’unun üzerinde ülkeden yüzlerce proje katılıyor. Bunların hepsi birbirinden özel projeler. Ancak Merkez Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası, SPK gibi kurumların genel merkezlerinin yanı sıra Ağaoğlu ve İŞ GYO gibi özel sektör yatırımlarını da bünyesinde barındıracak olan Finans Merkezi yatırımcıyı İstanbul'a çekiyor" dedi. 



Ağaoğlu Şirketler Grubu Ceo’su Hasan Rahvalı ve Onur Ağaoğlu, fuarda yabancılara Maslak 1453 ve Finans İstanbul'u anlattı. 

Patronlardunyasi.com
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde