Ağa kavgası: Sevgililer birbirine girdi

Ağa kavgası: Sevgililer birbirine girdi

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, paylaşılamıyor…

Ağa kavgası: Sevgililer birbirine girdi
16px
24px
30.09.2016 09:08
ABONE OLgoogle

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Petek Ertüre, Ağa’nın yeni aşkına sosyal medyada taş attı. Duygu Su Gülpınar ise Ertüre’ye ‘Kendi bahçesinde dal olmayan girmiş bahçeme ağaçlık taşlıyor’ sözüyle yanıt verdi!

Ağaoğlu'nun hayatına giren kadınlar, sosyal medyada kavgaya tutuştu. Fitili ise 62 yaşındaki işadamının geçtiğimiz yıl kısa bir süre aşk yaşadığı Hazal Mesudiyeli ateşledi. Ağaoğlu'nun yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar'la fotoğrafını gören Mesudiyeli, Twitter'dan "Eski sevgilinin yeni sevgilisinin çirkin olduğunu görünce yaşanan mutluluk zehirlenmesi" diye yazdı.

ORTALIK KARIŞTI 

Bu göndermeye kulaklarını kapatıp Ağaoğlu'yla ilişkisine devam eden Gülpınar'a bir iğneli mesaj da işadamının 6 yıllık eski hayat arkadaşı ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'den geldi. Sık sık Duygu Su Gülpınar'a instagram'da üstü kapalı taş atan Ertüre, son olarak "Kimine göre yalanım, kimine göre falanım. Herkes rahat olsun, insanına göre insanım" diye bir mesaj yayınladı.

Bu mesaj Gülpınar cephesinde bardağı taşırdı. İzmirli balerin, önceki gün sessizliğini bozdu ve instagram'da "Kendi bahçesinde dal olmayan biri girmiş bahçeme ağaçlık taşlıyor!" diye yazdı. İzmirli güzelin bu sözleri Ertüre'ye taş olarak yorumlandı.
.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde