Aftan yararlandı, yüksek lisans yapıyor

Aftan yararlandı, yüksek lisans yapıyor

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, ara verdiği "özel hukuk" alanındaki yüksek lisans eğitimine yeniden başladı

Aftan yararlandı, yüksek lisans yapıyor
16px
24px
11.01.2010 11:25
ABONE OLgoogle

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in ara verdiği "özel hukuk" alanındaki yüksek lisans eğitimine yeniden başladığı bildirildi.

Ankara Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, 1986'da Hukuk Fakültesi'nden mezun olan İbrahim Şahin'in aynı yıl başladığı "özel hukuk" yüksek lisans eğitimine aftan yararlanarak geri döndüğü belirtildi. Yüksek lisans derslerini tamamladıktan sonra tez çalışmasına başlayacak olan Şahin'in öğrencilik dö neminin 2 yıl süreceği kaydedildi.

A.Ü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Aytül Kasapoğlu, çağın gerekleri ile bütünleştirerek verdikleri prestijli yüksek lisans ve doktora programları nedeniyle birçok yüksek bürokratın Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünü tercih ettiğini ifade etti. Kasapoğlu, iletişim alanında çok önemli bir işleve ve kamusal sorumluğa sahip olan TRT'nin Genel Müdürü İbrahim Şahin'in enstitülerinde eğitim görmesinin de bu bağlamda anlamlı bir örnek oluşturduğunu belirtti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde