Adnan Oktar'dan Diyanet Başkanı Erbaş'a: Kerhanelerden alınan vergilerle maaşlarınız ödeniyor

Adnan Oktar'dan Diyanet Başkanı Erbaş'a: Kerhanelerden alınan vergilerle maaşlarınız ödeniyor

Adnan Oktar, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kendisine yönelik olarak kullandığı "Tamamen akli dengesi bozulmuş" ifadesine sert tepki gösterdi

Adnan Oktar'dan Diyanet Başkanı Erbaş'a: Kerhanelerden alınan vergilerle maaşlarınız ödeniyor
16px
24px
01.02.2018 18:45
ABONE OLgoogle

A9 kanalında yaptığı programla tartışılan Adnan Oktar, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kendisine yönelik olarak kullandığı "Tamamen akli dengesi bozulmuş" ifadesine tepki gösterdi ve Erbaş için "Kerhanelerden alınan paralarla, vergilerle maaşlarınız ödeniyor. Bunlara sesinizi çıkarttınız mı? Gıkın çıkmıyor hoca efendi" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Erbaş, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileri ile görüştüğü toplantıda Oktar'ın akli dengesinin yerinde olmadığını söylerken A9 kanalında yayınlanan program hakkında "İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor. Dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı.  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'dan Adnan Oktar'a: Akli dengesi tamamen bozulmuş..

Adnan Oktar, Prof. Erbaş için "Kerhanelerden, kumarhanelerden, içki fabrikalardan alınan paralarla, vergilerle maaşlarınız ödeniyor. Bir kere bunlar hakkında açıklama yaptınız mı, bunlara sesinizi çıkarttınız mı? Gıkın çıkmıyor hoca efendi" dedi.

Erbaş'ın 'FETÖ konusunda geç kaldık' açıklamasına değinen Oktar, Diyanet İşleri Başkanı'nın darbe girişiminin kilit ismi, firari Adil Öksüz’ün 2003 yılında hazırladığı “Ceza Hükümleri Açısından Tevrat ve Kur’ân” adlı doktora tezini sunduğu jüride bulunduğunu hatırlattı.

Adnan Oktar'ın programında yer alan ve 'Kedicikler' olarak bilinen kadınlar da, Erbaş'a "Tertemiz ortamlarda meşru şekilde dans eden Müslümanlardan rahatsız olma" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde