Adidas'tan istifa etme nedeni belli oldu

Adidas'tan istifa etme nedeni belli oldu

2005 yılından bu yana Adidas'ın Genel Müdürlük görevini yürüten Haluk Özmutlu, istifa sonrası nereye CEO oldu

Adidas'tan istifa etme nedeni belli oldu
16px
24px
25.01.2013 14:22
ABONE OLgoogle

2005 yılından bu yana Adidas'ın Zone Middle (Türkiye, Romanya, Bulgaristan, İsrail) Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Haluk Özmutlu, 1 Nisan tarihi itibariyle Doğtaş ve Kelebek Mobilya'nın CEO'su olarak yeni görevine başlayacak.
 
Görev süresi boyunca Adidas Türkiye'yi Avrupa'nın önemli operasyonlarından biri haline getiren Haluk Özmutlu, yeni dönemde hem Doğtaş hem de Kelebek markalarını birlikte yönetecek.
 
Haluk Özmutlu, 1966 yılında Ankara'da doğdu. İstanbul Saint Joseph Lisesi'nin ardından Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1990 yılında mezun oldu. 1993 – 1998 yılları arasında Ford Otosan'da Bölge Satış Müdürlüğü yaptı. 1998 yılında Türkiye Satış Müdürü olarak adidas'a transfer olan Özmutlu, 2003'te Adidas Zone Middle (Türkiye, İsrail, Romanya ve Bulgaristan) Satış ve Pazarlama Direktörlüğüne atandı. Haluk Özmutlu, Ekim 2005 tarihinden itibaren de Adidas Zone Middle Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlüğünü yürütüyordu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde