Adalet Bakanı Gül'den İsrailli bakana sert sözler

Adalet Bakanı Gül'den İsrailli bakana sert sözler

Adalet Bakanı Gül, "Umarım uluslararası toplum Erdoğan'ın Kürtleri katletmesini önler" ifadelerini kullanan İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked'e yanıt verdi.

Adalet Bakanı Gül'den İsrailli bakana sert sözler
16px
24px
26.12.2018 17:22
ABONE OLgoogle

Gül, "Ne terör devleti İsrail’in YPG, PKK gibi terör örgütlerine destek fırsatını ganimet bilerek saldırmasına ne de İsrail Adalet Bakanı’nın terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Gül, Twitter hesabından, İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked’in "Umarım uluslararası toplum Erdoğan'ın Kürtleri katletmesini önler" şeklindeki açıklamasına cevap verdi.    İsrailli bakandan skandal YPG çağrısı

Bakan Gül, "Türkiye’nin terörle mücadeledeki azim ve kararlılığı, hem sahada hem masa başında aldığı sonuçlar ve Cumhurbaşkanımızın haykırdığı hakikatler, yalnızca İsrail Başbakanı Netanyahu’yu değil, İsrail Adalet Bakanı’nı da fazlasıyla rahatsız etmiş. Ne terör devleti İsrail’in YPG, PKK gibi terör örgütlerine destek fırsatını ganimet bilerek saldırmasına ne de İsrail Adalet Bakanı’nın terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz. Bizler bu coğrafyada zulüm, işgal ve terörün sonu gelene dek rahatsızlık vermeye devam edeceğiz" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde