Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı hangi iş adamıyla birlikte?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı hangi iş adamıyla birlikte?

Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın annesi olarak tanıdığımız Şeyma Subaşı'nın, İtalyan sevgilisi Guido Senia'ya ihanet ettiği iddia edildi.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı hangi iş adamıyla birlikte?
16px
24px
24.07.2020 08:15
ABONE OLgoogle

Önceki gün üstsüz pozları ile sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Şeyma Subaşı'nın, Elif Dürüst'ün eski eşi Mehmet Germiyanlıgil ile birlikte olduğu iddiası kısa sürede sosyal medyada yayıldı

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Şeyma Subaşı, son olarak üstsüz fotoğrafı ile dikkat çekmişti. Attığı her adımı takipçileri ile paylaşan Şeyma Subaşı'nın, sevgilisini aldattığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan organizatör ile yeni bir aşka yelken açan Şeyma Subaşı'nın, sevgilisinden sessiz sedasız ayrıldığı iddia edildi.

30 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın, iş insanı Mehmet Germiyanlıgil ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Elif Dürüst'ün eski eşi Mehmet Germiyanlıgil ile kalpli bir paylaşım yapan Subaşı, fotoğrafa ''My love'' yazdı.

Bu paylaşım sonrası ise, geçen şubat ayında çıkan ''Sevgili'' iddiaları da yeniden gündeme geldi. O dönem Subaşı, Germiyanlıgil ile başbaşa yemek yerken görüntülenmişti.

Öte yandan Şeyma Subaşı, karantina dönemini sevgilisi Guido Senia ile geçirmiş, normalleşme süreciyle beraber soluğu da tatilde almıştı.

Subaşı'nın İtalyan DJ ile fotoğrafları ise hala Instagram sayfasındaki yerini koruyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde