Açığa alınan Kadıköy Emniyet Müdürü fuhuş operasyonunda gözaltına alındı

Açığa alınan Kadıköy Emniyet Müdürü fuhuş operasyonunda gözaltına alındı

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen operasyonda gözaltına alınan zanlıların, Hakan Ato isimli fuhuş baronuyla irtibatlı oldukları öğrenildi

Açığa alınan Kadıköy Emniyet Müdürü fuhuş operasyonunda gözaltına alındı
16px
24px
15.02.2018 13:12
ABONE OLgoogle

İstanbul'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 1'i emniyet müdürü 11 polisin de aralarında bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu bir süre önce merkeze alınmıştı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın aktardığı bilgilere göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen operasyonda gözaltına alınan zanlıların, Hakan Ato isimli fuhuş baronuyla irtibatlı oldukları öğrenildi.

BİR HAFTA ÖNCE GÖREVDEN ALINMIŞTI

Daha önce Spor Güvenliği Şube Müdürü olan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu, bir hafta önce görevden alınarak müdüriyet emrine çekilmişti. Kocaoğlu'nun yerine ise Eğitim Şube Müdürü olan Murat Işık getirilmişti.

İNÖNÜ STADI SALDIRISINDA YARALANMIŞTI

İbrahim Kocaoğlu, Beşiktaş’ta İnönü Stadı önünde gerçekleştirilen, polis ve sivil 44 şehidin olduğu saldırıda yaralanarak ölümden dönmüştü.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak, Hakan Özköse ve Candaş Tolga Işık, hastanede İbrahim Kocaoğlu'nu ziyaret etmişti.

Habertürk

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde