Acıbadem, hangi hasteneleri satın aldı?

Acıbadem, hangi hasteneleri satın aldı?

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş, Yeni Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş'nin tamamının satın alındığını duyurdu.

Acıbadem, hangi hasteneleri satın aldı?
16px
24px
01.06.2011 11:06
ABONE OLgoogle

 Acıbadem Sağlık'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, İstanbul Göztepe semtinde faaliyet gösteren Göztepe Şafak Hastanesi ve İstanbul Bahçelievler semtinde faaliyet gösteren John F. Kennedy (JFK) Hastanesi'nin tamamının şirket tarafından satın alınmasına yönelik görüşmelere başlandığının 5 ve 28 Nisan 2011 tarihlerinde kamuya duyurulduğu hatırlatıldı. Açıklamada, Rekabet Kurumuna devralma için başvurulup gerekli izinlerin alındığı ve hisse devirlerinin yapıldığı kaydedildi. 

     Açıklamada, ''Hisse devirleri sonucunda Yeni Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş'deki ortaklık payımız yüzde 99,99 olarak gerçekleşmiştir. Hastanelerin sahibi bulunan Yeni Sağlık ile şirketimiz arasında herhangi bir sermaye ve yönetim ilişkisi bulunmamaktadır'' ifadesine yer verildi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde