Acıbadem hangi hastanesini kapatıyor?

Acıbadem hangi hastanesini kapatıyor?

Acıbadem Hastanesi, 25 yılda büyük bir hastane zincirine dönüşerek Acıbadem Sağlık Grubu adını aldı. Ancak..

Acıbadem hangi hastanesini kapatıyor?
16px
24px
20.05.2016 13:15
ABONE OLgoogle
Acıbadem, Türkiye’nin ilk özel sağlık zincirlerinden biri. 1991 yılında küçük bir poliklinikte temelleri atılan Acıbadem Hastanesi, 25 yılda büyük bir hastane zincirine dönüşerek Acıbadem Sağlık Grubu adını aldı.

Bugün Grup, bünyesinde bulunan 18 hastane ve 13 tıp merkezinde 2 bin 600’ü doktor, 2 bin 600’ü hemşire olmak üzere yaklaşık 17 bin çalışanıyla hizmet veriyor. Mehmet Ali Aydınlar tarafından kurulan Grubun çok donanımlı hastaneleri bulunuyor.

Grubun en önemli hastanelerinden biri Kozyatağı Acıbadem. 2004 yılında açılan hastanede 84 yatak, dört ameliyathane, sekiz yoğun bakım ünitesi bulunuyor.

13 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olan Kozyatağı Acıbadem’in kapanacağı bilgisi bize ulaştı. Duyduğumuza göre mal sahibi ile şirket anlaşmazlık yaşamış. Kirada anlaşamamışlar. Acıbadem sağlık Grubu’nun en büyük hastane yatırımlarından biri ise İstanbul Altunuzade’de devam ediyor.

Marmara Üniversitesi Hastanesi’nin boşalttığı yerde Acıbadem’in en büyük hastane inşaatı hızla yükseliyor. Kaba inşaat bitmek üzere. 2017 yılında açılması planlanıyor. Duyduğumuza göre, son dakika sürprizi olmaz ise Acıbadem Kozyatağı’ndaki doktor, hemşire, personel ve ekipmanlar bu yeni hastaneye nakledilecekmiş. 

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde