Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı

Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldığı belirtildi.

Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı
16px
24px
02.06.2020 11:16
ABONE OLgoogle

Globes gazetesinin alım-satım anlaşmasına yakın bir kaynağa dayandırdığı haberine göre Roman Abramoviç, Tel Aviv'in kuzeyindeki Herzliya Pituah sahil beldesinde bulunan ve İsrail'in en pahalısı olarak kabul edilen villayı satın aldı.

Abramoviç'in büyükelçilerin rezidanslarının bulunduğu beldedeki villa için 65 milyon dolar ödediği kaydedilen haberde, "Koronavirüs pandemisinin yol açtığı krizin hemen öncesinde İsrail tarihindeki en pahalı gayrimenkul satış anlaşması yapıldı. Rus-İsrailli milyarder Roman Abramoviç, Herzliya Pituah'taki villayı 64.5 milyon dolara satın aldı" denildi.

Habere göre villanın bulunduğu arazi, 9 bin 500 metrekarelik yüzölçümüne sahip. Arazide tenis kortu ile taşınabilir platform üzerinde bir havuz da bulunuyor. Bu platform, etkinlikler için misafir kabul alanına dönüştürülebiliyor.

Villa, 2006'dan beri İngiliz hedge fonları yöneticisi, Brevan Howard Asset Management şirketinin eş kurucusu Alan Howard'a aitti.

Abramoviç, 2018 yılında İsrail vatandaşlığı almıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde