Abdullah Kiğılı: Türk futbolunda durum vahim

Abdullah Kiğılı: Türk futbolunda durum vahim

Fenerbahçe Eski Yöneticisi Abdullah Kiğılı, istifasının ardından sessizliğini bozdu...

Abdullah Kiğılı: Türk futbolunda durum vahim
16px
24px
17.12.2014 11:56
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Eski Yöneticisi Abdullah Kiğılı, istifasının ardından sessizliğini 360 ekranlarında bozdu...
 
Para Trafiği’nde Uyanış Tuğtaş Bayar’ın sorularını yanıtlayann Kiğılı, Türk Futbolundaki geleceği “vahim” olarak değerlendirdi, “heyecanımı kaybettim” dedi.
 
Kırgın değilim

“Fenerbahçe yönetiminden ayrılmamın nedeni, bana müdahale edilmesiydi. Ben müdahale edilmesine tahammül edemem. Bunun dışında bir kırgınlığım yok. Aziz Başkan ile de hala görüşürüm. Gördüğüm zaman ceketimi iliklerim. Ben yıllarca Türk futboluna emek verdim, hizmet ettim. En az birkaç yıl bu işlerin içinde olmak istemiyorum. Heyecanımı kaybettim çünkü. Bana bir konu danışan olursa seve seve yardımcı olurum ama şimdilik bir görev düşünmüyorum.”
 
Türk futbolunda durum vahim

“Ben yaşananların yöneticilerden kaynaklandığını görüyorum. Türk futbolunda yönetim krizi var. Yönetici çok konuşmamalı. Konuşursa işler değişir. Türk futbolu kan kaybediyor. Malesef kan kaybetmeye de devam edecek. Medya da bu işe çanaktutuyor “
 
Federasyona başkan olsam...

“Ben federasyon başkanı olsaydım, en az birkaç yıl için futbolcu transferine limit koyardım. 27 yaş sınırı getirirdim. Futbolcuyu dövizle transfer ediyorsunuz, geliriniz Türk lirası ile... bu paralar ne için veriliyor? Bu kadar para verilmeine rağmen bunun başarı karşılığı yok. Türk futbolunda sistem değişmeli. Kulüplerin borçlu olması da sürdürülebilir değil.“
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde