Abdullah Gül'den Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Karar'a ziyaret

Abdullah Gül'den Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Karar'a ziyaret

11.nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Karar Gazetesi'ni ziyaret etti.

Abdullah Gül'den Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Karar'a ziyaret
16px
24px
28.12.2017 23:20
ABONE OLgoogle

11.nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar Gazetesi'ni ziyaret etti. Amcası Mahmut Gül'ün vefatı nedeniyle ertelediği ziyareti bugün gerçekleştiren Abdullah Gül'ü Karar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras ile diğer yönetici ve yazarlarıyla biraraya geldi.

 Gazete ekibiyle sohbet eden Gül, medyanın demokrasiler için vazgeçilmez olduğunu söyledi. 

Son dönemde köşe yazarları ve gazeteciler Gül'ün çeşitli temaslarda bulunduğunu ve 2019'da Cumhurbaşkanlığına aday olacağını iddia etmişti.

GÜL: KAYGI VERİCİ

Son çıkartılan KHK ile ilgili Abdullah Gül, sosyal medya hesabından, "15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne karşı arkasına bakmadan sokağa çıkıp direnen kahraman vatandaşlarımızı koruma amacıyla çıkartıldığını düşündüğüm 696 sayılı KHK’nın yazımındaki hukuk diliyle bağdaşmayan muğlaklık, hukuk devleti anlayışı açısından kaygı vericidir" ifadelerini kullanmıştı.

ERDOĞAN: MUĞLAKLIKTAN BAHSETMESİ ÜZÜCÜ

Abdullah Gül'ün KHK açıklamasının ardından Erdoğan şu ifadelerle yanıt vermişti: "Neye dayanarak siz böyle bir muğlaklıktan bahsediyorsunuz? Hangi madde sizi bu muğlaklığa itebiliyor? Bu üzücü olmuştur. Kendileri tarafından yapılan o açıklama, aldığı retweet’lerle süreci çok farklı bir yere doğru işletmiştir."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde