Abdullah Gül 'Başkanlık Sistemi' için ne dedi?

Abdullah Gül 'Başkanlık Sistemi' için ne dedi?

Cumhurbaşkanı Gül, başkanlık sistemine ilişkin tartışmalara yorum yaptı

Abdullah Gül 'Başkanlık Sistemi' için ne dedi?
16px
24px
11.05.2012 10:09
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Gül, başkanlık sistemine ilişkin tartışmaların bilinerek yapılmasının memleket için çok daha faydalı olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, başkanlık sistemine ilişkin tartışmaların bilinerek yapılması gerektiğini vurgulayarak, ''Enine boyuna bilinmesi, ciddi analizlerin yapılması, ciddi bilgilerin ortaya konulması çok önemlidir. Yoksa bir mevzu gündemde diye herkesin bir şey söylemesi değil, söylenen şeyler bilinerek, derinliğine analizler yapılarak konuşulursa memleket için çok daha faydalı olur'' dedi.

 Abdullah Gül, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi'ye yönelik suçlamalarla ilgili olarak, ''Geçiş süreci içindeki Irak, kendisini yeniden inşa ederken, biz bütün iyi niyetimizle yardımcı oluyoruz. Irak'taki herkes bizim kardeşimizdir. Ne ırk ne de mezhep temeli üzerinde hiçbir ayrım yapmayız. Irak'ın iç işlerine karışmak bize düşmez'' diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde