Abdi İbrahim’in yeni iletişim danışmanı kim oldu?

Abdi İbrahim’in yeni iletişim danışmanı kim oldu?

Türk ilaç sektörünün önde gelen firması Abdi İbrahim’in yeni iletişim ajansı kim oldu?

Abdi İbrahim’in yeni iletişim danışmanı kim oldu?
16px
24px
20.04.2013 10:50
ABONE OLgoogle

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto, müşteri portföyüne, ilaç sektörünün lider firması Abdi İbrahim’i ekledi.

3.400’e yakın nitelikli insan gücüyle sektördeki en en geniş saha kadrosuna sahip ilaç firması olan Abdi İbrahim, portföyündeki 160 markası, 350 milyon kutu üretim kapasitesi ve 30’a yakın lisansör ile başarısını uluslararası platformlara da taşıyarak 20’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Manifesto, Abdi İbrahim’e, Marka, Stratejik Medya İlişkileri, Kurumsal İtibar, Sosyal Paydaş, ve Etkinlik Yönetimi ile Pazarlama, Lider ve Sosyal Sorumluluk İletişimi alanlarında hizmet verecek.

Manifesto CEO’su Selin Bozkurt, bugüne kadar yaptıkları her işte hem müşterilere hem de sektöre katma değer sağlamayı hedeflediklerini, iletişim sektörüne yön veren trendleri yakından takip ettiklerini ve hizmet anlayışlarını buna göre kurguladıklarını belirterek, bu anlayışla gerçekleştirdikleri projelerle müşterilerinin iş hedeflerine değer kattıklarını söyledi.

Bugün gelinen noktada Manifesto’nun, perakende, finans, enerji, otomotiv, inşaat ve turizm başta olmak üzere alanlarında iddialı yerli ve yabancı pek çok markaya hizmet verdiğini belirten Selin Bozkurt, bu markalara ilaç sektörünün lider markası Abdi İbrahim’i eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Selin Bozkurt,  Manifesto olarak ilkleri yapan, yüzü dünyaya dönük, müşteri memnuniyetini ön plana alan bir anlayışla hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 


 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde