AVM'de Atatürk'e benzemeyen heykel: 'Mustafa Cengiz'e daha çok benziyor'

AVM'de Atatürk'e benzemeyen heykel: 'Mustafa Cengiz'e daha çok benziyor'

Balıkesir'de bir alışveriş merkezinin balmumu heykeli müzesinde Atatürk'ün heykeli olduğu iddia edilen bir eser sergilenmeye başladı

AVM'de Atatürk'e benzemeyen heykel: 'Mustafa Cengiz'e daha çok benziyor'
16px
24px
16.11.2018 10:28
ABONE OLgoogle

Ancak heykeli kent protokolünden ve müze görevlisinden başka hiç kimse Atatürk'e benzetemedi. Heykeli Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e benzeten vatandaşlar, "Umarım bu yanlış düzeltilir" dedi.

Sözcü'den Mehmet Andaç'ın haberine göre, Balıkesir'de önceki gün 100 milyon dolara mal olan bir alışveriş merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışına Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zeki Kafaoğlu, ilçe belediye başkanları ile iş dünyasından isimler ve davetlilerin katıldığı AVM'de 28 sanatçının hazırladığı balmumu müzesi de sergilendi.

Müzeyi gezen vatandaşlar ise Atatürk heykeli olduğu iddia edilen bir heykelle karşılaştı. Müze görevlilerinin 'Atatürk heykeli' diye tanıttığı eserin Atatürk'e hiç benzememesi tepki çekti.

Konuyla ilgili açıklama yapan bir vatandaş, Atatürk heykelinin Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e daha çok benzediği belirterek, "Biz açılışa geldik. Gelmişken balmumu müzesini de gezelim dedik. Fakat Atatürk balmumu heykeli hiç kendisine benzememiş. Biz daha çok Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e benzettik. Umarım bu yanlış düzeltilir" dedi.

Heykelin Atatürk'e benzemediğini söyleyen vatandaşlar, alışveriş merkezi yönetimine şikayette bulundu.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde