ATO seçimlerinde ‘hile olacak’ uyarısı

ATO seçimlerinde ‘hile olacak’ uyarısı

Osman Gökçek ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın dayısının oğlu olan işadamı Gürsel Baran’ın yarışacağı Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimleri için ‘hile’ uyarısı yapıldı.

ATO seçimlerinde ‘hile olacak’ uyarısı
16px
24px
30.11.2016 08:08
ABONE OLgoogle

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın dayısının oğlu olan işadamı Gürsel Baran’ın yarışacağı Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimleri için ‘hile’ uyarısı yapıldı.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, cumartesi günü yapılacak seçimlerde Gökçek'in delegelerin oyunu görebileceği bir sistem üzerinde çalıştığı yönünde duyumlar aldıklarını söyledi.

Osman Gökçek'in belediyenin gücünü kullanarak ATO yönetimine aday olduğu iddiasını yineleyen Emir, “Şimdi seçimlere dikkat etmek gerekiyor. Osman Gökçek'in kimin kime oy verdiğini görmek için bazı arayışlara girdiği duyumları aldık.

Osman Gökçek'e ATO'da ilk rakip çıktı

Bunu başarırsa üyeler korkuyla Gökçek'e oy vermek zorunda kalabilir. Kayyumu da seçim kurulunu da uyarıyoruz, çok dikkatli davranmaya çağırıyoruz” dedi.

Bu arada Osman Gökçek'in, ATO seçimlerinde oy kullanacak 187 meclis üyesini çarşamba akşamı için yemeğe çağırdığı da bildirildi. Erdoğan Süzer/Sözcü
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde