ATO Başkanı kim seçildi?

ATO Başkanı kim seçildi?

Ankara Ticaret Odası'nın yönetim kurulu seçimi tamamlandı.

ATO Başkanı kim seçildi?
16px
24px
10.05.2013 14:19
ABONE OLgoogle

 Ankara Ticaret Odası'nın yönetim kurulu seçimi tamamlandı. 187 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde, oyların 108'ini alan Salih Bezci, başkanlığa yeniden seçildi.

 Ankara'da yaklaşık 150 bin üyenin bağlı bulunduğu ATO'nun seçimlerinin 4 Mayıs'ta yapılan birinci aşamasında 68 meslek komitesinin üyeleri ile 188 meclis üyesi belirlendi. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından ATO meclis üyeleri de Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerini seçmek üzere sandık başına gitti. 187 üyenin oy kullandığı seçimde oyların 108'ini alan Salih Bezci, yeniden başkanlığa seçildi. Bezci'nin rakibi Mustafa Deryal'e ise 73 oy çıktı.

YÖNETİM KURULU

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Turhan Yılmaz, Galip Yeşilbaş, Ferhat Ertürk, Recai Kesimal, Hıfzı Kuruşa, İbrahim Uyanık, Ayhan Atalay, Erdoğan Yıldırım, Mehmet Aypek, Güngör Şanal. Yeni dönemin herkes için hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, bugüne kadar Ankara için sürdürdükleri çalışmaları yeni dönemde de aynı heyecanla sürdüreceklerini söyledi.

SALİH BEZCİ KİMDİR?

İkinci kez seçilerek ATO'nun 19. başkanı unvanını alan Salih Bezci, 1955 yılında Ankara Kızılcahamam'da doğdu. 17 yıldır Ankara'nın vergi rekortmenler listesinde yer alan Bezci, Ankara'da Galleria, Armada, Panora gibi ticaret merkezlerinin yatırımcısı ve proje müellifi. Bezci, iş yaşamı boyunca binlerce konut ve işyeri projesine de imza attı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde