ATO Başkanı Baran, Yavaş konuşurken salonu terk etti

ATO Başkanı Baran, Yavaş konuşurken salonu terk etti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, dün CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş'ın konuşması sırasında ev sahibi olduğu salonu terk etti.

ATO Başkanı Baran, Yavaş konuşurken salonu terk etti
16px
24px
29.03.2019 04:52
ABONE OLgoogle

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, dün seçim çalışmaları kapsamında Ankara Ticaret Odası'nı (ATO) ziyaret etti.

Yavaş, Ankaralı esnafın taleplerini belirlemek için yaptıkları ankette ekonomik kalkınmanın ilk sırada yer aldığını söyledi.

Ankara ticaretini canlandırmak için ATO'nun da ortak olduğu fuar alanı projesini bitireceğini vurgulayan Yavaş, "Fuar alanını bitirdiğimiz zaman istihdam sağlanacak. Çubuk, Pursaklar ve Akyurt'ta onlarca otel inşa edilecektir. Fuar alanında da insanlar ürettikleri malları pazarlayacak, satacak. Orada ürünler satıldıkça daha çok istihdam imkanı doğacak" diye konuştu.

?Siteler esnafının üretim yapabilmesi için yeni alanlar oluşturacağını anlatan Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne alacakları ürünlerde yerli üretim olma şartını arayacaklarını aktardı.  Emine Erdoğan'dan kuzeni olan ATO Başkanı'na ziyaret

'YİNE BENİ SUÇLAMIŞ'

Yavaş, kendisinden birkaç saat önce AK Partili rakibi Mehmet Özhaseki'nin ATO'yu ziyaret ettiğini hatırlattı.

"Yine beni suçlamış" diyen Yavaş, Özhaseki'nin "Yurt dışında böyle bir adam aday değil sokağa çıkamaz" ifadesini hatırlattı.

Bu sırada ATO Başkanı Gürsel Baran'ın salonu terk etmesi dikkati çekti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde