AKP'ye sürpriz teklif: Verin Bilal’i, alın iktidarı

AKP'ye sürpriz teklif: Verin Bilal’i, alın iktidarı

AKP’yle koalisyon için şartları olduğunu belirten MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin kapatılan 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarına yönelik hassasiyetini koruyor.

AKP'ye sürpriz teklif: Verin Bilal’i, alın iktidarı
16px
24px
15.06.2015 11:32
ABONE OLgoogle
Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a atıfla, “Bilal’in içinde olduğu sıfırlanan paraların hesabını sormayacak mıyız? Bu sürecin bir tarafında Bilal var. Versin Bilal’i alsın iktidarı” dediği öne sürüldü.

‘Hırsızları nereye koyacağız?’

Hürriyet gazetesinden Umut Erdem’in MHP kulislerine dayandırdığı haberine göre, dün partisinin il ve belediye başkanlarıyla bir araya gelen Bahçeli şunları söyledi: “AKP-MHP koalisyonu olur ama şartlarımız var. Bunları yok sayamayız.  AKP ile koalisyon kurmamızı istiyorlar. 17-25 Aralık yolsuzluk olaylarını nereye koyacağız. Meydanlar hırsızlardan hesap soracağız" dedi. Her bir oyun vicdani sorumluluğu var diye halka seslendik. Öteki dünyada hesabı sorulur dedik. Hırsızları nereye koyacağız?” 

‘Bu sürecin bir tarafında Bilal var’

MHP’nin 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmaları konusundaki hassasiyetinin belli olduğunu kaydeden Bahçeli şöyle devam etti:

“Operasyonun üstü örtülmeye çalışılıyor. Bunu gözardı edemeyiz. Ucu nereye dayanırsa dayansın oraya gider. TÜRGEV’e yapılan bağışları verilen ayrıcalıkları ne yapacağız? Bilal’in içinde olacağı sıfırlanan paraların hesabını sormayacak mıyız? Bu sürecin bir tarafında Bilal var. Versin Bilal’i alsın iktidarı.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde