AKP’li vekilin bu mesajı koltuk kavgası çıkardı!

AKP’li vekilin bu mesajı koltuk kavgası çıkardı!

AKP'li vekil Katırcıoğlu'nun ziyaret sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımlar polemik yarattı.

AKP’li vekilin bu mesajı koltuk kavgası çıkardı!
16px
24px
06.02.2017 04:49
ABONE OLgoogle

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı olan eşi Prof. Sevgi Kurtulmuş’u makamında ziyaret etti.

Ankara'daki bu okul, İçişleri Bakanlığı'nca başına 750 bin TL ödül konan Akın İpek'in el konulan İpek Üniversitesi'ydi. AKP'li vekil Katırcıoğlu'nun ziyaret sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımlar polemik yarattı.

‘HANIMEFENDİLER ÇALINTI OKULDA…'

Katırcıoğlu hem Facebook hem de Twitter'dan, “FETÖŞ haini. Milletin dini duygularını istismar ederek aldığı himmet paraları ile yaptığı ABD tarzı binalar. Şu an Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi” yorumunu paylaştı…

Bu mesaj, İpek Ailesi'yle kavgaya neden oldu. FETÖ'ye finans desteği sağlamak suçundan hakkında tutuklama kararı verilen ve şirketlerine kayyum atanan Akın İpek Twitter'dan, Katırcıoğlu'na, “ABD tarzı diye bir mimari tarz yoktur” diye cevap verdi.



Polemiğe firari işadamı İpek'in eşi Nevin İpek de katıldı. İpek, ziyaret ettiği Rektör Yardımcısı Sevgi Kurtulmuş ile makamında çekilen fotoğrafı paylaşan Katırcıoğlu'na, “Müslüman hanımefendiler, çalıntı bir okulda, benim seçtiğim kanepede otururken” diye gönderme yaptı.

Nevin İpek Twitter hesabından ise “İnsanların ne kadar kötü olduğunu görmek beni hiç şaşırtmıyor. Fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içinde kalıyorum. Sezer Hanım attığınız o iftirayı belgeyle ispatlamak başınızdaki o örtüye borcunuz artık” diye yazdı.

AKP'li vekilin, mesajları engellediği görüldü.

Deniz Ayhan/Sözcü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde