AKP’li vekil “kriz yok” dedi, abisi konkordato ilan etti

AKP’li vekil “kriz yok” dedi, abisi konkordato ilan etti

Denizli’de dün kriz ile ilgili açıklama yapan AKP Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ün abisinin şirketinin konkordato istediği ortaya çıktı...

AKP’li vekil “kriz yok” dedi, abisi konkordato ilan etti
16px
24px
03.10.2018 23:56
ABONE OLgoogle

Denizli’de dün kriz ile ilgili açıklama yapan AKP  Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ün abisinin şirketinin konkordato istediği ortaya çıktı.

Denizli'de tekstil firmaları birbiri ardına Konkordato ilan ediyor. Bazılarının başvuruları mahkemeden dönerken bazıların ki kabul ediliyor. Bunlardan biri ise Aslan Tekstil oldu. 

Denizli’de yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bir firma daha konkordato ilan etti. Denizli’de tekstil sektöründe önemli bir isme sahip olan Aslan Tekstil, Denizli Asliye Ticaret Mahkemesine konkordato talebi için başvuru yaptı.  

Aslan Tekstil sahibi İsmail Aslan'ın AKP Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ün abisi olduğu ortaya çıktı.

Ök, dün yaptığı yazılı açıklamada Eylül ayında açıklanan tarihi ihracat rekorunun, her fırsatta IMF'yi gündeme getiren fırsatçılara en güzel cevap olduğunu diyerek “kriz yok” demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde